Novým majitelem RED FACE je „psychopat“ Bejr!

Read Time:4 Minute, 46 Second

Šok v RED FACE: Novým majitelem je „psychopat“ Bejr! Chce předběhnout Clash, urážel Le Sýčka a na zápas vyzval starostu Řeporyjí Novotného

Dlouho se spekulovalo o tom, kdo to bude a už je to venku! Red Face má nového promotéra a spolumajitele, kterým není nikdo jiný než Aleš Bejr, kterému mnozí neřeknou jinak než psychopat Bejr. Ten teď k dokonalosti dotáhne chystaný galavečer Red Face 3, který proběhne 6. dubna v UNYP ARENĚ ve Vysočanech.

„Takže co, Le Sýčku, teď to bude kamarádíčku jedna jedna,“ okamžitě pořvával na bustu s fotkou majitele konkurenčního Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho na pondělní tiskovce. A že si s ním má co vyřizovat! „Teď to půjde nahoru, myslím si, že za chvilku půjdeme přes Clash. Oktagon ten už je úplně slabej. Až odejde ta největší hvězda, což je Karlos Vémola, tak si myslím, že přijme nabídku do Red Face. Já už jsem s ním předdomluvil zápas v boxu,“ usmíval se Bejr, který měl na sobě Karlosovo zlaté sako – vyhrál ho nad ním ve škrtící challenge. „Změní se celá show. Teď 6. 4. uvidíte velkou hudebně-světelnou show, skvělý hosty, zajímavější zápasy, bude to živější a já si myslím, že bude vyprodáno. Už teď jsem překvapený, jak jde prodej lístků rychle,“ dodal.

Hlavním tahákem večera bude MMA zápas mezi Freescootem a celebritou internetu, francouzskou hvězdou, kterou je Jean-Claude Mémort. Ten si tiskovou konferenci nenechal ujít a na otázku, jak dlouho MMA trénuje, odpověděl stručně: „Čtyři měsíce. A Freescootovi natrhnu p*del.“ Soupeři také předal dárek – černou paruku. Ten ji s úšklebkem zahodil. Bylo vidět, že napětí mezi nimi by se dalo krájet a jejich fight bude rozhodně stát za to!

Neuvěřitelných 262 kg proti 47 kg, takový zápas tu ještě nebyl, nejen u nás, ale nejspíš ani na světě. Až teď, v Red Face! Proti sobě se postaví nejsilnější Češka Lucie Kotlárová a královna Regina. „Ty jsi vlastně princezna Droběnka, takže to bude boj princezny proti královně,“ komentoval to Bejr s tím, že Lucinka vyzvala i Karlose Bendu. „Samozřejmě, já jsem chtěla do zápasu jenom samý chlapy, protože takovýto fiflenky mám na jedno kousnutí,“ prohlásila. „To budeš ještě koukat, ty kombajnistko,“ oponovala jí soupeřka Regina Labajová. „Droběna se stala totálním virálem kompletně všude co se týče videí na platformách, všude kraluje, jsou to miliony zhlédnutí. Překonala úspěchy všech, co tu byli,“ komentoval její úspěch promotér Petr Diviš.

Je toho ale mnohem víc, na co se 6. dubna lze těšit. Už úvodní zápas bude stát za to. Proti sobě se postaví pan Pí*a, který si svou přezdívku vysloužil podle symbolu, který má vytetovaný na čele a Mechanik. Nejde o nikoho jiného, než o manžela princezny Droběny, který měří úctyhodných 210 cm! Zajímavější to bude o to víc, že spolu mají spor, který se táhne od školy. „Když jsem byl ještě malej, tak si myslel, že si na mě s kamarády bude dovolovat, ale to už je dávno,“ říká Mechanik. Teď bude mít konečně možnost mu to vrátit.

Specialitou bude – kromě zápasu Droběny – i několik dalších ženských soubojů. Mladé hvězdy Only Fans Irinečka a Klaryska předvedou prdelkový fight.

„Na plácanou po zadečkách se těším speciálně nejvíc,“ okamžitě hlásil Bejr. Další dvojice žen se utká v MMA – 3×5 minut v otevřené váze.

„Respekt před Karou, že to vzala. Když si zkouším sparingy s někým těžším, tak jedna rána může rozhodnout,“ říká Martina Sedláčková známá jako Vojanda. „Byla jsem osm let u aktivní zálohy a posléze skoro čtyři roky jako profesionální voják, proto mám zkušenosti i s bojem,“ vysvětluje.

Její protivnice Karolína Hrbková se věnuje MMA, fitness a přetáčení páky a je skoro o dvacet kilo lehčí. Obě mají společného ještě jedno – přiznaly, že jsou na holky. V MMA se v kleci utkají i vítězky výzvy Red Face hledá tebe Týna a Sára.

Zajímavé to bude i u mužů. V MMA si spolu poměří síly Jakub Šorm a Michal Frolík.  „Rozsekám tě za ty kecy, nechápu, jak si to můžeš dovolit,“ vystartoval Jakub. „Trénuju taky v gymu s černým pytlem, tak jsem chtěl i černýho do zápasu a ty k tomu máš docela podobiznu,“ okamžitě reagoval Michal, který se před nedávnem vyjádřil, že ho mrzí, že na Kubovi nebudou vidět modřiny. „Po těch dvou prohrách ti přijde třetí, nepodceňuj to,“ pohrozil mu Jakub.

Dvojici Petr Kunštár a Jan Kulas pojí velký osobní spor o ženu – Shopaholic Adel. „Byla jednoho pána, pak druhého pána, který ji hodlá požádat o ruku a na záchodě s ní ztropil techtli mechtli. Je to boj o srdce a o čest,“ shrnul Bejr. „Já už ji nechci, ať si ji nechá, oni oba dva jsou odpadi,“ prohlásil Kulas. „Když vyhraješ a vezmeš si ji, tak ti půjdu za svědka,“ nabídl Kunštárovi Bejr – a to se neodmítá.

Dvojice Hynek z Ostravy a Ivo Osovský se na tiskovce dohodli, že se utkají v boxu. „Je tady určitý spor ohledně Pavla Novotného. Ty jsi Ivo jeho odpůrce a Hynek zastánce,“ prohlásil Bejr. „Já ho dvakrát nemusím a tady Hynek se rozhodl, že se bude pasovat do role rytíře a půjde se za Pavla Novotného rvát do ringu, tomu moc nerozumím,“ říká Ivo. „Já ho teď tady vyzývám na zápaseček, můžeš si vybrat, jakej chceš styl, a tam si spolu vyřešíme, kdo umí ho*no a kdo se neumí prát,“ vyzval Novotného Bejr k zápasu v přímém přenosu za nedávné urážky na sociální síti. Řeporyjský starosta bude unikat těžko, s Red Face má totiž podepsanou smlouvu! „Nemá důvod to nepřijmout, když se tak prsí. Myslím, že veřejnost bude zápas tak chtít, že to bude sledovanější než celý Clash,“ myslí si Bejr.

Galavečer RED FACE 3 bude k vidění jen v sobotu 6. dubna 2024 v UNYP ARENĚ ve Vysočanech. Zbývající vstupenky jsou v prodeji zde.

Foto Jaroslav Hauer

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Film režiséra Petra Bebjaka Smršť bude mít premiéru již v dubnu
Next post Bílá a pokáč pokřtili Gumpa
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]