Aplikace Couplii, nadchla české celebrity

Read Time:6 Minute, 21 Second

Strážce partnerských vztahů, aplikace Couplii, nadchla české celebrity. Stáhnout zdarma si ji může každý

Smíchovská náplavka se v pondělí zbarvila do černo-oranžova. V Day Dee’s baru se totiž křtila nová aplikace Couplii, která ochraňuje partnerské vztahy. Mimořádnou událost si na břehu Vltavy nenechala ujít řada celebrit, nechyběli manželé Tomešovi, módní návrhář Osmany Laffita, herečka Ivana Jirešová či XXL moderátorka Aneta Christovová, která už aplikaci s partnerem vyzkoušela a nemohla si ji vynachválit!

Je to novinka, která nemá ve světě obdoby, osobní strážce partnerských vztahů. Je určena pro páry (od 18 let), které si ji zdarma stáhnou do telefonu a díky ní pak mohou na svém svazku pracovat. Může je navést na správnou cestu, vztah vylepšit, uchránit před rozchodem, ale i připomenout svátky, výročí, narozeniny. Funkce, kterých bude ještě přibývat, vítají i hvězdy showbyznysu. Bez nejrůznějších aplikací si málokdo z nich dnes dovede život představit.

„V telefonu máme sdílený diář, tedy já, Roman a naše manažerka. Máme asistentku na termíny, která nám do něj dává veškeré naše představení, akce či natáčení. Díky tomu víme, kdy kde máme být a to nám hodně ulehčuje život,“ líčí svou zkušenost s aplikacemi herečka Michaela Tomešová. „Jinou společnou aplikaci jsme zatím neměli, ale teď se chystáme stáhnout a vyzkoušet Couplii, protože jsme zvědaví, co všechno umí,“ dodává její manžel Roman.

 

„Mně tato aplikace hrozně zajímá, rozhodně bych ji zkusila. Přijde mi jako výborný nápad. Ve vztazích řeším nejčastěji nedorozumění, často vychází problémy právě z něj. Neumím si to vyříkat a mám většinou takové partnery, že to s nimi ani moc nejde. Aplikace by v tom mohla pomoct,“ svěřila na křtu herečka Ivana Jirešová. To zpěvačka Kateřina Mátlová alias Kate Matl si na náplavku odskočila z velkého turné po Německu a Švýcarsku, které už po čtvrté jede s DJ Bobem. „Určitě o aplikaci partnerovi řeknu a zkusíme ji. Jsem otevřený člověk, ráda testuju nové věci,“ prozradila. „Myslím si, že může pomoct hlavně lidem, kteří mají nějaké komunikační problémy a řadu párů tak zachránit,“ dodala zpěvačka.

V případě nové aplikace Couplii nezáleží na pohlaví, což vítají i mužské páry, jako módní návrhář Osmany Laffita s manželem Gyuem. „Když máme doma nějaký problém, nebo se cokoliv stane, sedneme si a řešíme ho. A to děláme tak dlouho, dokud se ona věc nevyřeší. Myslím si, že aplikace by nás v tom mohla podpořit. Díky ní budeme vědět, že se něco děje a že o tom máme mluvit,“ okomentoval to Osmany.

Zpěvák Marian Vojtko na křest dorazil se svou partnerkou. „Když se trošku pohádáme, řešíme to přes zprávy. Píšeme si z patra do patra. »Vstaneš už? Přijdeš?« Takže myslím, že tahle aplikace je fajn. Stáhnu si ji a něco zkusím něco v ní vymyslet,“ prozradil. „Nejvíc mi vadí, když mám dobrou náladu a partnerka ji neopětuje. A taky často chci, aby bylo všechno po mém, a když není, tak se naštvu. Jsem zvědavý, jestli i v tom mi aplikace pomůže a naučí mě toleranci,“ dodal.

Moderátorka Aneta Christovová si večer přišla užít i se svým partnerem a přiznala, že už aplikaci Couplii s velkým úspěchem používá: „Je výborná! Myslím si, že do dnešní doby, kdy celý svět jede v aplikacích, patří,“ nešetřila chválou. „Je mi jednačtyřicet, partnerovi o rok víc, jsme starší škola, takže už při instalaci jsme se hodně nasmáli. Samotné spárování bylo veselé. Zkoumali jsme ji podrobně a funkcemi jsme byli nadšení. Prý se chystá i novinka o sexu a na tu se těším. Doufám, že to i takový starší vztah, jako je ten náš, opepří,“ smála se Aneta.  

O tom, že aplikace na sebe strhla pozornost, svědčí i řada dalších osobností, která se na jejím představení v Day Dee’s baru objevila. Byli mezi nimi Šárka Grossová s dcerami Denisou a Natálkou, operní pěvkyně Andrea Kalivodová, zpěvák Sámer Issa, herec Peter Pecha, muzikálová herečka Nikola Ďuricová či bývalá manželka premiéra Petra Paroubková. Všichni přítomní, kteří se na černo-oranžovém večírku báječně bavili, se shodli na tom, že aplikaci Couplii, která je zdarma k dispozici v obchodech App Store i Google Play, určitě vyzkouší. Více informací najdete na Couplii.com.

O aplikaci Couplii

Společnost Couplii, zakladatelů Lenky Vackové a Petra Kadidla, představila mobilní aplikaci pro všechny páry, kterým na vztahu záleží. Cílem je ochránit to nejdůležitější, co člověk má – partnerský vztah. 

Couplii vychází z mnohaletých poznatků unikátní odborné služby, asistenčního ekosystému ELA – Employer Life Assistant (www.elassistant.com), kterou Lenka a Petr založili a která již mnoho let holisticky řeší zaměstnancům firem a jejich rodinám veškeré životní situace, problémy a útrapy. A nejčastějším společným jmenovatelem všech problémů bývají právě problémy ve vztazích.
FOTO: HAUER JAROSLAV

„V průměru každé druhé manželství v naší republice končí rozvodem. U nezadaných párů je toto číslo ještě větší. A přitom kvalitní partnerský vztah je alfa a omega šťastného a kvalitního života. Tak jsme začali s Petrem přemýšlet, jak bychom mohli udělat lidi šťastnějšími – ochránit jim vztahy, aby se nerozpadaly. Přinášíme do oblasti vztahů ochranu, kterou každý zná z automobilu. Jde o systém detekce, ochrany a bezpečnostních prvků, který nám tak jako při jízdě v automobilu průběžně diagnostikuje a hlídá všechny hodnoty a potenciální nebezpečí a chrání naši bezpečnost. Couplii je takovýto systém pro oblast vztahu,“ říká Lenka Vacková.

„Postavili jsme aplikaci, která je detektor ohrožení vztahu, zobrazovač, který umožní partnerům navzájem objevit a zobrazit skutečný vnitřní svět pocitů, zda a jak moc jste šťastni, či zda a jak moc se trápíte a jak moc vaše trápení ohrožuje vaše setrvání ve vztahu a otevřít a spustit komunikaci partnerů ve všech tématech – tedy druhá strana se přímo a černé na bílém jasně dozví závažnost problému neboli míru ohrožení vašeho vztahu. Nedojde tedy k žádnému nedorozumění. Položte si jednoduchou otázku – jakou hodnotu má pro vás váš vztah či rodina? Každý, kdo si cení svého vztahu a chce, aby vztah vydržel, by si měl automaticky apku stáhnout do mobilu a mít tak svého Couplii – CoupleGuard osobního strážce vztahu v kapse,“ vysvětluje Petr Kadidlo.

Každý člověk si chrání a zabezpečuje cokoliv, co má pro něho hodnotu, čeho si váží (majetky, finance atd). Přitom to nejcennější, VZTAH/RODINU, si nikdo nijak nechrání a nezabezpečuje. Proto cca polovina párů skončí rozvodem. Všichni, kteří se jednoho dne rozejdou či přímo sejdou v soudní síni, byli kdysi šťastni a žili v domnění, že jejich vztah nemůže nikdy skončit, neboť o všem komunikují…

Pro každý vztah platí jedno zásadní klíčové pravidlo: Stabilita/pevnost vztahu nestojí na objektivních faktech či pravdách či argumentech… Pevnost vztahu stojí výhradně na vnitřním subjektivním pocitu a spokojenosti každého z partnerů… Není tedy vůbec podstatné, jak mé vlastní fungování ve vztahu hodnotím já. Jak se já vidím. Klíčové je, jak se se mnou ve vztahu cítí můj partner. A tento subjektivní pocit partnera je to, co je klíčové pro bezpečí a stabilitu vztahu, nebo co způsobí, že partner ukončí vztah. Dozvědět se o skutečných vnitřních pocitech partnera a zavnímat je správně, je v běžné každodenní komunikaci v podstatě nereálné. Proto přichází Couplii.

Aplikace Couplii byla vyvinuta mezinárodním týmem vývojářů digitální agentury Algorim s bohatými zkušenostmi ze Silicon Valley, společně se zkušenými psychology, sexuology a dalšími odborníky.

„Pro projekt Couplii mne nadchl především otec myšlenky, Petr Kadidlo, svým přesvědčením, že tato aplikace dokáže zachránit dětem rodiny,“ říká manažerka projektu Lucie Straková, která s celým tímto týmem přenesla vizi zakladatelů do první verze Couplii – Your Coupleguard a dodává: „Další moduly aplikace, které vám pomohou vylepšit vztah i v oblasti intimního života, či zjistit, jak se k sobě hodíte, budou představeny na 57. ročníku MFF Karlovy Vary.”

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post TŘI SESTRY 38 LET OPEN AIR
Next post Benátská s impulsem
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  3. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]