Hostem skupiny IL VOLO bude v O2 areně Tereza Mašková

Read Time:2 Minute, 15 Second

Splní si svůj sen

Italské mezinárodně uznávané operní pop trio Il Volo letos konečně míří do Česka. Jejich první český koncert se uskuteční 10. října 2023 v O2 areně a slibuje jedinečnou show plnou vášně a nezapomenutelných písních. Velkou fanynkou kapely, která sestává z tenoristů Piera Barone, Ignazia Boschetta a barytonisty Gianluca Ginoble, je také zpěvačka Tereza Mašková, proto jí udělalo nesmírnou radost, když si ji kapela vybrala, aby si s nimi v pražské hale zazpívala jednu z jejich skladeb.

„Pořád nemohu uvěřit, že se to stane. Moc si toho vážím a mám z toho upřímnou radost. Vzpomínám si, když mi bylo asi tak patnáct nebo šestnáct let a říkala jsem mamce, že jednou si s nimi zazpívám, a to se mi teď splní, hrozně moc se na to těším,“ usmívá se Tereza Mašková, která k italské hudbě vždycky tíhla. „Andrea Bocceli, Luciano Pavarotti a podobní umělci jsou v mém playlistu pořád. Il Volo jsem objevila náhodou na Youtube, kde byli v nějaké pěvecké soutěži a už tam mě úplně dostali. Jejich hlasy, to je prostě balzám na duši. A od té doby je poslouchám, sleduji jejich cestu a hrozně moc jim fandím,“ říká zpěvačka.

Mašková si s Il Volo zazpívá jejich song Canzone per te a už teď se na vysněné vystoupení připravuje. „Jsem ráda, že si budu moc zazpívat zrovna tuhle píseň, protože patří k mým oblíbeným. Poslouchám ji teď ještě víc a našla jsem si učitele italštiny, který mi pomůže se správnou výslovností. Ať si neudělám ostudu,“ doplňuje s úsměvem Tereza, kterou čeká opravdu nabitý podzim. Kromě koncertu s Il Volo ještě trénuje na Stardance a připravuje se na svůj první velký koncert v pražské Lucerně.

Vystupovat v Praze byl náš dlouholetý sen, podíváme se tam úplně poprvé i soukromě. Moc se těšíme, až budeme moci naši show předvést českému publiku a také na Terezu, má krásný hlas,“ říká tenorista Il Volo Piero Barone.

Skupina se dala dohromady v roce 2009 během účasti všech zpěváků v televizní talentové soutěži Ti lascio una canzone na italské televizi. Následně zaznamenala raketový vzestup na mezinárodní scéně, kde se proslavila svým jedinečným stylem, který kombinuje tradiční italskou operu s moderními popovými prvky, často označovaným jako popera. Jejich repertoár zahrnuje klasické italské písně, ale také modernější skladby.

V průběhu své kariéry skupina vydala několik úspěšných alb, které byly oceněné i na mezinárodní úrovni. Poslední album je věnováno Ennio Moriconemu. Jedním z největších úspěchů italského tria bylo vítězství na prestižním hudebním festivalu Sanremo v roce 2015 s písní Grande Amore. Tento triumf jim otevřel dveře k účasti v Eurovision Song Contest stejného roku, kde obsadili třetí místo.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post Bizarní situace v Ordinaci: Martin Zounar a Jan Slovák propletli svá těla
Next post Herci ze ZOO chytali dobrou náladu u vody
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  3. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]