Návrhářka Debbie Brown oblékla celebrity na Slavíky i Lvy. Bude příště i Oscar?

Read Time:2 Minute, 16 Second

Když Marsell Bendig před pár dny přebíral Českého lva za mužský výkon ve vedlejší roli, jen zářil. Mohl za to nejen jeho úspěch, ale i originální oblek, který mu na míru navrhla Debbie Brown. A těsně před tím v jejích kostýmech oslnil publikum na svém vyprodaném koncertu ve Foru Karlín jeho bratr Honza Bendig. Toho oblékala i na předání Českých slavíků!

Od začátku bylo jasné, že půjde o velkou show.Honzík se svým manažerem Lukášem mi popsali úvodní vystoupení a nástup na scénu ve formě příjezdu na trůnu. Hned jsem chtěla, aby to byl co nejvíce královský, ale zároveň moderní. Chtěla jsem v tom odrazit mladého ducha a energii Honzovy tvorby,“ líčí Debbie, jak kostýmy pro zpěváka vymýšlela. „Když se nad tím zamyslím, tak jsem se inspirovala mladým popovým králem Michaelem Jacksonem,“ dodává. Za dva měsíce tak vznikl jedinečný kostým ozdobený stovky kamínků, perliček a metry řetízků.

Oříškem pro návrhářku pak byla koruna. „Nechtěla jsem mít žádnou tuctovou, kterou najdete v každém obchodě s maskami. Chtěla jsem, aby to co nejvíce ladilo s kostýmem. Tak jsem ji prostě celou ušila a ozdobila tak, že kostým bez koruny nedává smysl a koruna bez kostýmu také ne,“ říká. „Byla to výzva, ale jsem moc ráda, že si mě Honza s Lukášem vybrali. V mých očích jsou kostýmy strašně důležitá součást jakéhokoliv vystoupení. Musí být vždy takové, aby reprezentovaly interpreta i na fotkách. Když je lidé uvidí, musí si umět představit, jak asi ta show vypadala. Musí jim to hned vyvolat emoce,“ doplňuje.

Debbie se v poslední době velmi daří. Před nedávnem na sebe strhla pozornost i na Česko-Slovenském plesu, kam dorazila v nepřehlédnutelných bílých šaty. „Padlo na ně asi sedmdesát metrů látky,“ prozradila tehdy návrhářka. „Nemám ráda plýtvání materiálem, takže se občas vrátím k minulým modelům a využiji jejich potenciál pro další. Inspirací pro tento model byla lehkost,“ vysvětlila. V tomto případě použila původně svatební šaty, které však nikdo neměl na sobě a sloužily jen na focení. „Byly to jedny z prvních šatů, které jsem kdy vytvořila,“ dodala.
FOTO: ARCHIV DEBBIE BROWN, JAROSLAV HAUER

Před sebou má řadu dalších plánů. V letošním roce se chystá udělat svou doposud největší módní přehlídku a to během Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde zazářila už loni. „Na to se opravdu těšíme, jelikož máme velkou podporu od primátorky, inženýrky Andrey Pfeffer Ferklové a města Karlovy Vary. Chceme udělat pořádný dojem a představit kolekci ve vší parádě,“ svěřuje Debbie.

Modni přehlidkla navrharky Debbie Brown u přiležitosti 56. ročniku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post <strong>Akční sci-fi komedie Všechno, všude, najednou ovládla letošní Ceny Akademie</strong>
Next post <strong>Martin Zounar je hrdina!</strong>
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Tereza Švejdová je výrazná osobnost nastupující herecké generace
    Herečka Tereza Švejdová si naplno užívá profesní výzvy: Zatmění, Zákony vlka, Její tělo i Osobní Fudži Studentka filosofie Markéta a strážmistryně Kamila Žáčková. Dvě postavy, ve kterých zaujala Tereza Švejdová, výrazná osobnost nastupující herecké generace. Absolventka Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU a maminka 2,5leté holčičky právě teď prožívá velmi intenzivní pracovní období. Po rolích […]