Nebát se a mluvit, nová kniha Jana Přeučila a Karla Voříška

Read Time:4 Minute, 24 Second

Křtilo se netradičně pod dozorem bohyně plodnosti

Jan PØEUÈIL a Karel VOØ͊EK mají spoleèné dílo! Knihu Nebát se a mluvit.

Pojďte se pobavit, zasmát a něčemu přiučit s hercem Janem Přeučilem a moderátorem Karlem Voříškem. To je nejenom výzva pro všechny, kteří se chtějí zdokonalit, ale také ústřední motto jejich nové společné knihy NEBÁT SE A MLUVIT. Nové knižní dílo, které slavný český herec, kantor a rétor Jan Přeučil, spolu s oblíbeným televizním moderátorem, ale i lektorem a trenérem přesvědčivého vystupování Karlem Voříškem dali dohromady a vydalo jej nakladatelství Albatros, pokřtili v pražském Art-n-Coffe v pasáži ČNB, spolu s hvězdnými hosty a kmotry.

Na křest jedinečné publikace, jež je určena pro každého, kdo se chce zdokonalit v mluvení              a přesvědčivosti před lidmi, přišli: herečka Eva Hrušková, , moderátorky Zuzana Bubílková         a Klára Doležalová, profesionální tiskový mluvčí z oblasti státní správy Vladimír Řepka                  a moderátorské i partnerské duo Aleš Cibulka a Michal Jagelka. Křtilo se velmi (ne)tradičně hruškovicí a ořechovicí z Ovocného lihovaru Sudlička a pod laskavým dozorem Matky s dítětem, sochy africké bohyně plodnosti.

„S nápadem na tuto knihu přišel Karel Voříšek a já jsem hned souhlasil. Už v tu chvíli jsem se těšil na příjemnou spolupráci. Já si myslím, že slovo je velice důležité, je to něco, co máme my lidé k dispozici, abychom k sobě měli blíž. Slovo má totiž magickou moc,“ říká celoživotní průkopník správné mluvy a krásné češtiny Jan Přeučil.

„Návrh padl v restauracích, protože Přeučkové jsou kavárenské typy. Začalo to v Mlýnci                  a dopeklo se v Bílé Krávě. Právě ze světa hereckého, ale i moderátorského, televizního jsme čerpali historky, které dokreslují to, o čem si v knize povídáme. Nešetříme sebe ani své kolegy. Vyprávíme naše i jejich trapasy, které nás něco naučily a které by mohly pomoct i našim čtenářům,“ prozradil Karel Voříšek, který je také hlavní tváří zpráv na Primě a CNN Prima News.

Praktické řečnické triky a fígle ukazují oba pánové nejen na sobě, ale i na kamarádech                              z branže. Nelze očekávat školometské povídání, autoři s nebývalou otevřeností přiznávají svoje chyby a omyly, ze kterých se poučili. Odhalují, co jim pomáhá a co si může vyzkoušet každý ve své praxi.

„Víte, často se setkávám se špičkami v jejich oboru – ať jde o vrcholné manažery nebo třeba lékařské kapacity. Ale velmi často neumí tito, jinak skvělí odborníci, správně a dobře vyjádřit. Neumí například ´prodat´ svou práci, úspěch. Bojí se prezentovat před ostatními. Někteří špatně artikulují, jiní trpí nepřekonatelnou trémou. A kromě jiného, o tom všem je tato naše kniha,“ vysvětluje Jan Přeučil.

„Kniha je napsána formou dialogu a oba nabízíme své zkušenosti, jak mluvit, abychom přesvědčili, najdete tam i praktická cvičení a doporučení“ dodává i Karel Voříšek.

Voříšek spolu se svým starším kolegou Přeučilem mají jedno společné: oba velmi dlouho vedou kurzy rétoriky a přesvědčivého vystupování a jejich „posluchači“ jsou nadšeni tím, jak lidskou, poutavou a mnohdy i zábavnou formou se dozvídají to, co jim skutečně může pomoci se ještě více zdokonalit.

Knihu NEBÁT SE A MLUVIT si lze koupit v běžné prodejní síti, nebo on-line zde!

/v síti nakladatelství Albatros i u dalších prodejců/

O knize NEBÁT SE A MLUVIT

Jan Přeučil a Karel Voříšek spojili herecké a moderátorské umění a společně připravili knihu pro každého, kdo se chce zdokonalit v mluvení a přesvědčivosti před lidmi. Praktické řečnické triky a fígle ukazují nejen na sobě, ale i na kamarádech z branže.

Nečekejte školometské povídání, autoři s nebývalou otevřeností přiznávají svoje chyby a omyly, ze kterých se poučili. Odhalují, co jim pomáhá a co byste mohli vyzkoušet i vy ve své praxi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post Mladá Terezka Tulcová nafotila šperky za miliony
Next post <strong>Hokejová legenda František Tulec oslavil 70. let!</strong>
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Tereza Švejdová je výrazná osobnost nastupující herecké generace
    Herečka Tereza Švejdová si naplno užívá profesní výzvy: Zatmění, Zákony vlka, Její tělo i Osobní Fudži Studentka filosofie Markéta a strážmistryně Kamila Žáčková. Dvě postavy, ve kterých zaujala Tereza Švejdová, výrazná osobnost nastupující herecké generace. Absolventka Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU a maminka 2,5leté holčičky právě teď prožívá velmi intenzivní pracovní období. Po rolích […]