Králové bizáru RED FACE 3 v UNYP ARENĚ. Droběnka šla do »prdelkového« fightu a Bejra čeká zápas se světovou celebritou

Read Time:5 Minute, 33 Second

V sobotu večer to v pražské UNYP aréně vřelo! Vtrhl sem totiž Aleš »psychopat« Bejr, aby jako moderátor a nový spolumajitel uvedl čtrnáct zápasů v dlouho očekávaném galavečeru RED FACE 3. A na konci ohlásil, že další proběhne v Brně, kde se osobně utká s někým, koho by nikdo nečekal!

Byl to večer, na který se hned tak nezapomene! Nechyběly hlavní taháky, francouzská mlátička Jean-Claude Mémort ani Princezna Droběnka, která se v kleci objevila dokonce dvakrát! Jediný, kdo nedorazil, byl Petr Kunštár, na kterého se ještě ten den na sociálních sítích vypisovaly odměny. „Kunšty je bývalý bezdomovec, který od Red Face dostal šanci, aby se vrátil zpět do života a opět se někde zchlastal a zfetoval. Věděli jsme, kde je. Byl nalezen a pak se opět ztratil,“ komentoval to Bejr. „Prý byl ukradený. Údajně ho frajeři naložili a odvezli pryč,“ dodal k jeho neúčasti promotér večera Petr Diviš.

S celkovým průběhem ale byli oba spokojení. „Dopadlo to nad naše očekávání. Na nic si nehrajeme, jsme králové bizáru, jedeme dál a těším se na další galavečer. Ať si o nás říká kdo chce, co chce, my nekončíme,“ říká Petr Diviš. „Bylo to dobré, ale byl to rozjezd. My míříme výš a to uvidíte v Brně. Velmi brzy se na tiskovce dozvíte, s kým já tam budu mít hlavní zápas,“ říká Bejr. „Bude to česko-slovenská celebrita, kterou znají i moje maminka a tatínek. Nejen česko-slovenská, ale světová! Ale nebude to jen o hlavním zápase, karta bude nařáchlá, budeme investovat a budou tam další velice zajímavé zápasy.“

Hned na začátku galavečera Red Face 3 se obrovské podpory v prvním zápasu dočkal Pan Pí*a. Celá hala skandovala: „Pan Pí*a, pan Pí*a“, což ho proti Panu Mechanikovi vyprovokovalo k mimořádnému výkonu. „Jsi obrovitánský dvě stě deseti centimetrový dobytek,“ prohlásil o Mechanikovi před zápasem Bejr. „Já ho samozřejmě zabiju,“ oznámil mu 169 cm vysoký Pan Pí*a. Vyhrál hned v prvním kole. „Bylo to rychlý, to jsme nečekali,“ prohlásil po zápase Freescoot a dal Bejrovi facku. „Po fightu si to spolu rozdáme, ty močko,“ křičel na něj Aleš. Diváky to naladilo, o bojovou atmosféru bylo postaráno.

V dalším zápase se proti sobě postavili Mikeš a Brumík. V MMA opět stačilo jedno kolo, aby ho Smrtihlav Mikeš srazil na lopatky. „Byl lepší, no,“ uznal Brumík. To v zápase 3 na 2 už bylo rušněji. Tříčlenný tým Smrťáků a dvoučlenný tým Vrahounů vydržel zápasit dvě kola, vyhráli Smrťáci. „Obrovský respekt, ale vítězem můžou být jen jedni,“ komentoval to Bejr. To Suroš a Dudoš se utkali v K1. Rapper Suroš, který do klece chtěl jít původně s Karlosem Bendou, vyhrál na celé čáře. „Připrav se, dostaneš bití,“ hlásal už před zápasem.

Především muži zbystřili, když do klece nastoupily ženy – Klarysa a Irinečka, aby se utkaly v tzv. »prdelkovém fightu«. Nastoupily v tangách, v podpatcích pod dohledem Roberta Rosenberga v roli rozhodčího. „Po pěti kolech určíme, kdo má větší devastaci zadku, modřiny a tak podobně,“ prohlásil Robert, který za každý krok dopředu po plácnutí dívkám strhával body. Vítězkou se stala Irinečka. „Bylo to krásné,“ pochvaloval si Bejr.

V tu chvíli nikdo netušil, že diváky ten večer čeká ještě jeden prdelkový fight – a že bude k neuvěření!

FOTO: Jaroslav Hauer

Další ženský zápas Sarah Connor a Aďule byl rychlý – Aďule vyhrála v prvním kole. Není se čemu divit, osm let se na vrcholové úrovni věnuje jiu-jitsu. O něco delší zápas byl k vidění mezi Mášou a Tong Po. Ten i přes obrovskou podporu v hale ale Mášovi ve druhém kole podlehl.

To už ale do klece přicházely Lucie Kotlárová alias Princezna Droběnka a královna Regina a publikum se dostalo do varu. Droběnka měla takovou váhovou převahu, že o její výhře nejspíš nikdo nepochyboval. Dokonce Reginu v jednu chvíli zalehla, přesto zápas pokračoval dál. Stalo se neuvěřitelné, po třech kolech se skončilo remízou! „Můžeme dát extra fight, čtvrté kolo pět minut,“ prohlásil Bejr. To skončilo rychle. Regině se Droběnku podařilo shodit, ta už pak nevstala. „Krásné a neuvěřitelné. Naše Princezna vydržela dýl, než všichni čekali a opravdu do toho dala srdíčko,“ hodnotil Bejr. „Dokázala nemožné, Red Face dává křídla,“ smál se.

Než přišly na řadu další ženy, v MMA se utkala dvojice Vargas a Boyka, tentokrát s povolenými koleny a lokty. Opět to šlo rychle, Vargas s přehledem vyhrál v prvním kole. A už tu byl Sexyfight – mezi »královnou hvězd« z ulice Jituškou a Činčilatou. Nechyběla ani Maruška, která ale nesla číslo kola po kleci. Jituška nastoupila v riflích a teplých ponožkách, které před vstupem odložila. „Ponožtičky, které ještě pamatují první světovou válku,“ smál se Bejr. Činčilata vyhrála na celé čáře, dokonce se opřela i do Bejra!

Zápas dvou nápadníků Shopaholic Adel Kulas a Kunštár, který měl následovat, byl jedním z nejočekávanějších. Kunštár ale nedorazil. Proti Kulasovi tak do klece nastoupila žena, která se nazývala paní Kunštárovou a vypadalo to, že půjde o první fight dvou pohlaví. Na poslední chvíli se ale objevil Jenda. „Chlap nemůže bít ženskou, tak jsem se jí přišel zastat,“ prohlásil. I když to tak kvůli váhovému rozdílu nevypadalo, Kulas vyhrál. „Ani jsem nečekal, že to takto dopadne, měl jsem z toho strach,“ prohlásil po zápase. „Vítězem a majitelem kočandy se stává Kulas,“ prohlásil Bejr. Následně se dočkal vyzvání k zápasu, když do klece vtrhl Bourák čili Los Bůčkos a napadl ho, až musela zasáhnout ochranka. „Já s tím nemám problém, ale doufám, že to bude jedna versus jedna a ne jedna versus sto,“ narážel Aleš na nedávnou událost. 

Hlavní zápas večera Jean-Claude Mémort versus Freescoot v MMA nezklamal. Showman Mémort nastoupil tanečním krokem s havajským věncem kolem krku a dobrá nálada mu vydržela. „Freescoot ten dostane,“ řvali rozpálení diváci. „Mémort, Mémort,“ skandovali. Mlátička Mémort vyhrál hned v prvním kole „Jsem šťastný a děkuji všem,“ rozplýval se. „Omlouvám se všem, podcenil jsem to,“ komentoval to Freescoot.

„Ještě tady máme něco, co nikdo nečekal a budeme tu mít další sexy zápas. Jsou naše kočandy připravené?,“ hlásil Bejr a do klece se znovu hrnuly Regina a Droběnka. „Dáme si mimořádný prdelkovy fight,“ upřesnil. Zatímco Regina se svlékla do tang, Droběnka zůstala v kraťasech a tričku. Jak se dalo čekat, vyhrála. „Docela dost to bolelo,“ hodnotila pak Regina.

Ve finálovém zípase, aneb Kdo přežije fight, se proti sobě postavili loupežník Lotrando, mlátička Ondra a Žížalka. „Toto byl pouliční boj, ale pak ho rozhodčí ukončil předčasně. Žížalka by ještě pokračoval, že?“ komentoval Bejr a vítězem vyhlásil mlátičku Ondru. „Všem vám děkuji, vy močálové. Děkujeme a těšíme se do Brna,“ zakončil celý galavačer. Co přesně Red Face chystá a proti komu se Aleš Bejr v Brně postaví, bude odhaleno na další tiskové konferenci a na sociálních sítích.  Další informace najdete na https://red-face.cz.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Slunce, seno, jahody slaví 40 let aneb co jste nevěděli
Next post Skamene v Plátýnku porazil Matonohu i Benešovou
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]
  3. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  4. Tereza Švejdová je výrazná osobnost nastupující herecké generace
    Herečka Tereza Švejdová si naplno užívá profesní výzvy: Zatmění, Zákony vlka, Její tělo i Osobní Fudži Studentka filosofie Markéta a strážmistryně Kamila Žáčková. Dvě postavy, ve kterých zaujala Tereza Švejdová, výrazná osobnost nastupující herecké generace. Absolventka Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU a maminka 2,5leté holčičky právě teď prožívá velmi intenzivní pracovní období. Po rolích […]