Váží 262 kilo a touží po zápase s mužem. Lucie Kotlárová boří internet

Read Time:2 Minute, 19 Second

Vyzvala i Karlose Vémolu

Novodobí sportovci už nemusí nutně mít špičkovou fyzičku a svaly, Český internet zasáhla nová vlna bizáru, které vévodí 262kilová Lucie Kotlárová. Kdo je tato osoba zač a proč vyzývá samé mužské zápasníky?  

Nepracující máma původem z Písku se už nemohla dívat na to, jakým způsobem zde vyhlášený „Kotlárobijec“ Karlos Benda mlátí její bratrance. Proto opustila pohodlí domácího krbu a začala tvrdě dřít, aby vrátila rodinnému jménu jeho čest.

„Myslíte si, že když jsem žena, tak budu zticha? Já mám za sebou deset let capoeiry a když chci, hýbu se jako srnka,“ uvedla Lucka i navzdory své ohromné stavbě těla, kterou nedokáže zdokumentovat pomalu žádná váha. Momentálně se bavíme o 262 kilogramech, za což by se nemusel stydět kdejaký sumó zápasník, natož pak ještě žena.

„Karlos Benda už dlouho ponižoval naši rodinu, a pokud si myslí, že mu to bude beztrestně procházet, tak se šeredně plete. Možná jsem lehce tlustší, ale pořád jsem ohromně silná a mám obrovské zkušenosti, které se nezapřou. Hodně si na něj věřím!“ řekla Lucka, která každým dalším slovem jenom prohlubovala tu pomyslnou laťku bizáru. Přesto je o svých kvalitách očividně přesvědčena, což podporuje celou řadou videí, jež pravidelně sdílí na své sociální sítě.

https://www.instagram.com/reel/C3Veh3ttMdL/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Žádný osobní trenér není potřeba. Lucie se připravuje svépomocí, asistuje jí maximálně tak její manžel, který si doma prý nedovolí ani otevřít pusu, aby ji náhodou nenaštval. Až takový respekt tato 262kilová bojovnice budí. A to mimo jiné poznal i Karlos Benda, který po zhlédnutí tréninkových videí vzal zpátečku.

„Benda se mě bojí. To mi bylo hned jasný, že to není žádný chlap. Dovoluje si jenom na slabší a nemocné. A neumí vyhrát férově, což ukázal v duelu s Jardou… No, když se mě jeden Karlos bojí, tak doufám, že ten druhý nebude,“ prohlásila pro super.cz odhodlaná bojovnice, která tím pochopitelně cílila na slavného Terminátora Vémolu.

Ale proč zrovna jeho? „Protože má nějaké zkušenosti, kterými se mi může trochu rovnat. A já věřím tomu, že ho se svou vahou převálcuju. Cikáni v Písku mě nebyli schopni povalit na zem, a to byli jinačí střelci. Vémola mě na zem také nedostane,“ sdělila Kotlárová, která je nyní nedílnou součástí organizace RedFace a její „nadpřirozené“ schopnosti budou k vidění již 6. dubna v pražské UNYP areně.

Pakliže těmto slovům podobně jako my nemůžete uvěřit, v síti Ticketportal je stále několik volných lístků, které vám umožní Lucii a jejích deset let zkušeností capoeiry vidět naživo. Vedle ní se diváci mohou těšit i na údajného milence ShopaholicAdél Petra Kunštára, který se v kleci střetne s Janem Kulasem a po zápase plánuje Adélku požádat o ruku. Vrchol večera obstará fanoušky milovaný známý francouzský komik Jean-Claude Mémort, kterému bude čelit český influencer Freescoot.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post Eva Urbanová Grande finale už za týden!
Next post Comic-Con Prague 2024 představil další hvězdné hosty.
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  3. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]