Metronome Prague 2023: 4 venkovní a 3 vnitřní scény, 80 vystoupení, více než 300 účinkujících a přes 100 hodin té nejlepší muziky!

Read Time:2 Minute, 0 Second

Největší metropolitní hudební událost roku, Metronome Prague, letos na plné obrátky poběží od středy 21. června až do soboty 24. června na Výstavišti Praha. Aktuální 6. ročník nabídne zase o něco více. Více hudby, více doprovodného programu pro všechny věkové kategorie, tentokrát na téma „odvaha”, dvě nové scény a v gastro sekci ještě více kvalitního jídla a nápojů z různých světových kuchyní.

Programem se prolíná několik dramaturgických směrů. Uspokojí jak příznivce kultovních hvězdných jmen, tak ty, kteří si rádi užijí novější jména. Pro letošní ročník jsme pak nově zařadili rap a taneční muziku pro naše nejmladší publikum. Pokračujeme ve spolupráci s českými i slovenskými účinkujícími na takzvaných koncertních speciálech,” říká spoluorganizátor Metronome Prague David Gaydečka.

Metronome Prague 2023 odstartuje 21. června v 18 hodin koncertem Davida Kollera, na který naváže vystoupení ukrajinského dámského uskupení Queens Orchestra.  V třídenním programu září velká zahraniční jména – Jamiroquai, Aurora, ZAZ, Editors, Moderat, Emily Burns či White Lies.  Představí se také tuzemská a slovenská scéna – Midi Lidi & Laco Lučenič, Jana Kirschner, Monkey Business se speciálním setem se členy J.A.R., Zrní a další. 

Všechny tři festivalové dny rozjede TREE STAGE s nejnovějšími hudebními objevy a postupně se k ní přidají další stage. Hlavní venkovní scény METRONOME STAGE a PARK STAGE představí největší festivalové hvězdy. Venkovní amfiteátr, ČT FONTÁNA STAGE, nabídne každý den několik koncertních speciálů, které pořadatelé akce připravili společně s českými a slovenskými hudebníky. Letos budou přes den a následně v noci k dispozici tři kryté scény, na kterých se bude končit mezi třetí a pátou hodinou ranní: Tradiční MOOON CLUB a poprvé  BEATS FOR METRONOME CLUB POWERED BY EVROPA 2 – připravený ve spolupráci s největším festivalem taneční hudby u nás Beats for Love. Na pódiu se během tří dnů vystřídá řada domácích i zahraničních DJs, například David Penn, EKG, Priest, Martin Gredner, ProggyBoy, Dominik Gehringer, Junior Jan ad. Druhou novinkou je RAP CLUB, v němž se představí například PSH live band, Kelvyn Colt, Frosti, Sawsane, Pio Squad nebo Supercrooo.

Mezi jednotlivými hudebními sety jsou návštěvníci každého věku zváni na doprovodný́ program Metronome Fair na téma „odvaha“. Jeho součástí budou živé podcasty, venkovní instalace, filmové produkce, speciální programy pro děti, divadla, workshopy a mnoho dalšího. Včetně unikátní realizace ikonického Vetřelce umělce H. R. Gigera, kterou pro Metronome Prague 2023 připravila Alšova jihočeská galerie.

Kompletní informace o programu a online prodej vstupenek najdete na oficiálním webu www.metronome.cz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Previous post Elán opět vystupuje! Ráž a Patejdl oslaví sedmadesátiny.
Next post Známe vítězky Miss Czech Republic 2023
Close

Nejprohlíženější příspěvky

  1. PEČE CELÁ ZEMĚ startuje již třetí řadou od 6.ledna na ČT1
    Třetí řada Peče celá země opět stmelí celé rodiny u televizních obrazovek, a to jak u české klasiky, tak u často velmi originálních receptů. Víte například, jak se peče malinový dort, který znáte ze znělky? V letošní řadě budou moci diváci ocenit i mnohá umělecká díla, cukrářské skládačky, výrobky průzračné jako sklo, na své si […]
  2. Hokejisté Michal Mrázik, David Moravec a Milan Jurčina pomohou mladému fotbalistovi
    Sportovci tělem i duší, navíc se srdcem na správném místě. Tak by se dali charakterizovat hokejisté Michal Mrázik a David Moravec, stejně jako bývalý hokejista Milan Jurčina. Všichni tři se totiž pod záštitou domovské sportovní agentury M3 Sports Agency rozhodli podpořit sbírku pro šestnáctiletého fotbalistu Milana, který před rokem onemocněl zánětem míchy a hrozilo, že […]
  3. Muzikál Anděl Páně je novým hitem Hudebního divadla Karlín
    Hudební divadlo Karlín má na repertoáru nový titul – muzikál Anděl Páně, který má za sebou úspěšnou premiéru a diváci si jej nepomohou vynachválit. V hlavních rolích excelují Ondřej Rychlý (Petronel) a Marek Lambora (Uriáš), nechybí ani Jiří Korn v roli Boha. Anděl Páně – to je božský muzikál podle stejnojmenné filmové pohádky z roku 2005. V […]
  4. Red Face – souboje profi zápasníků s pouličními rváči a influencery
    Dne 9. srpna 2023 proběhla tisková konference organizace RedFace k historicky druhému galavečeru, který se uskuteční 9. září 2023 v UNYP Aréně v Praze. Organizace, za kterou stojí promotér Petr Diviš, představila novou fight card, ve které kombinuje profesionální zápasníky s pouličními rváči a influencery, čímž chce zviditelnit bojové sporty. Hlavním partnerem večera je Kratom […]